The Rift

The RiftDe makers van the Rift online gokkast zijn Thunderkick. Thunderkick is een spellenmaker voor online casino’s die in 2014 gestart is en in Zweden is gevestigd. Ze hebben een mooie collectie opgebouwd van speelse, gekke en soms vreemde gokkasten. Boven alles zijn het zeer unieke gokkasten met mooie features en goede kansen op het winnen van een prijs. Ook deze online gokkast is daar niets anders in. De gokkast heeft een sterke grafische afwerking en kent ook volop mooie geluidseffecten. Het is een waar feest om deze gokkast te bezoeken.

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

De bonussen!

The Rift octopusHet is mooi om te starten aan een van de bonus opties bij dit spel. Er is een mini bonus die tot mooie uitbetalingen kan leiden. Wanneer je twee the rift free spins symbolen op de rollen ziet dan heb je een gratis respin verdiend. Je krijgt dan een extra kans om een prijs te winnen. Het is natuurlijk mogelijk, dat er dan ook een wild symbool op de rollen tevoorschijn komt. Je kunt dan een mooie prijs winnen.

De andere bonus krijg je wanneer er drie of meer bonus symbolen op de rollen tevoorschijn komen. Je krijgt dan vijf tot twintig free spins. Natuurlijk heerlijk om van te genieten. Je kunt bij deze free spins ook sticky wilds op de rollen krijgen. Je kunt dan extra spins krijgen en volop genieten van de mogelijkheden op extra winsten bij de The Rift gokkast.

Speel nu

The Rift muntjeOnze mening!

Deze gokkast van Thunderkick kun je mooi noemen. Er zijn innovatieve features en ook mooie figuren en graphics. Ondanks dat is de wow factor nog niet compleet aanwezig, zoals bij de andere Thunderkick gokkasten. Het is echter een goede gokkast om eens een kijkje te nemen. Wanneer je ook het wow effect mist bij de gratis ronden dan kun je natuurlijk altijd overstappen op een van de andere Thunderkick online video slot machines. Uiteraard kun je het ook oneens met ons zijn en volop gaan genieten van deze gokautomaat.