Barber Shop

Barber ShopDeze online gokkast kun je vanaf je computer spelen, vanaf je iPhone, iPad, tablet en ook vanaf je smartphone. De Barber shop gokkast speelt zich af in een kapperszaak voor mannen. Het is een plek waar iedereen kan genieten van een goede verzorging van de baard en het kapsel kan laten veranderen. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken van de verschillende elementen van deze gokkast. Er zijn een zevental mannen die de hoofdrol opeisen op de rollen bij deze gokkast. Natuurlijk zijn er ook bonussen te winnen en kun je jezelf dan altijd verzekeren van een mooie prijs. Bij de bonusronden kun je trouwens tien tot dertig free spins krijgen en ook de meest mooie prijzen winnen. De multiplier wordt bij de bonusronden ook actief en zal je helpen om de winsten verder op te laten lopen. Het is allemaal erg mooi!

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

Barber Shop oranjeUniek: de inwinity spin!

De makers van de Thunderkick gokkasten hebben zichzelf weten te overtreffen door weer wat unieks te verzinnen. Bij nog geen enkele gokkast hebben we namelijk de garantie gezien, dat je gegarandeerd een prijs wint bij de bonusronden. Wanneer de bonusronden afgelopen zijn dan krijg je de inwinity spin! Deze spin stopt pas wanneer er een winnende combinatie op de rollen is gekomen. Iets wat we erg graag zien!

Speel nu

Pak je kans!

Barber Shop grijsNatuurlijk kun je bij de Barber shop online gokkast gratis beginnen met spelen. Om echt geld te winnen is het echter beter en ook slimmer om je eigen geld in te zetten. Hiermee krijg je veel meer kansen en zal je ook de voordelen van de inwinity spin krijgen. Met echt geld win je echt geld! Met oefengeld win je helaas niets! Wel krijg je er meer ervaring door en zal het je helpen om je kansen optimaal te benutten wanneer je jouw eigen geld inzet.