Magicious

MagiciousDeze online gokkast is gemaakt door Thunderkick. De gokkast is te spelen vanaf een normale computer en ook vanaf een mobiel device. De online gokkast is helemaal gereed voor de groei van het mobiele gokken. De Thunderkick speelautomaat Magicious is wederom een adembenemende gokkast, waarbij de passie van makers duidelijk naar voren komt. Ook zie je dat de kwaliteit zeer mooi en goed is. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk zijn er wild symbolen en kun je ook gratis bonus ronden krijgen bij deze gokkast. Het is echter een gokkast met zoveel meer! Zeker wanneer het gaat om de kans om een prijs te kunnen winnen hoeft niemand te klagen. Natuurlijk is het mogelijk om gratis te beginnen en krijg je ook in de Thunderkick online casino’s tal van bonussen, wanneer je er start met spelen. Lekker!

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

De basis!

Magicious blauwDe online gokkast Magicious is een online speelautomaat met een vijftal rollen en met drie rijen. Ook zijn er tien vaste winlijnen. Het mooie van de wild functie is dat het om een expanding wild gaat. Ook zijn er trouwens respins en kun je op 15 verschillende niveaus je geld gaan inzetten. Tevens kun je meerdere ronden automatisch achter elkaar gaan spelen door de autoplay functie te activeren. Wanneer je weet dat het uitbetaalpercentage van deze gokkast bijna 98 procent is, is het nog verleidelijker om direct met je eigen geld te gaan spelen. 

Speel nu

Magicious tovenaresMagisch mooi!

We kunnen simpelweg concluderen, dat deze gokkast erg mooi is. Er zijn aan de linker en rechter kant een mannelijke en vrouwelijke tovenaar te vinden. Ze zorgen met hun toverstokken voor de nodige magie. De dozen die je ziet veranderen met hun hulp in mooie prijzen. Het is erg leuk gemaakt en bedacht. Het is wederom een succesvolle gokkast van Thunderkick.