Esqueleto Explosivo

Esqueleto ExplosivoDeze online gokkast Esqueleto Explosivo is gebaseerd op een Mexicaans volksfeest. Hiermee is het een zeer mooie online gokkast vol met skeletten en doodshoofden. Het is namelijk een volksfeest waarmee de doden worden geëerd. Doodshoofden, skeletten en ook confetti en feestelijke muziek vullen deze online gokkast. Een gokkast met een kans om je winst met een factor van 32 te vermenigvuldigen. We vertellen je hier graag meer over en ook over deze mooie online gokkast die door Thunderkick is gemaakt. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan en welke winsten je allemaal kunt behalen.

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

De multiplier bij deze gokkast!

Esqueleto Explosivo blauwWat mooi is bij deze online gokkast is toch wel de multiplier wanneer je meerdere keren achter elkaar een prijs wint. Het is heerlijk om te zien hoe je tot maar liefst 32 keer je winst kunt krijgen bij deze online gokkast. Laten we je snel uitleggen hoe het werkt!

Wanneer je een winnende combinatie van doodshoofden op de lijnen krijgt dan ontploffen de schedels. Hierna worden deze weer opgevuld met nieuwe schedels en herhaalt het proces zich wanneer je weer een winnende combinatie krijgt. Iedere keer wanneer dit gebeurt stijg je een niveau en wordt de multiplier wat hoger. Uiteindelijk zal de multiplier de winst tot maar liefst 32 keer verhogen. Het is ongekend! Het is iets dat je in eigenlijk geen enkele online gokkast ziet.

Speel nu

Esqueleto Explosivo spelDodelijk leuk!

Deze gokkast is gebaseerd op een Mexicaans volksfeest van de doden. Hoewel skeletten en doodshoofden je niet direct in een vrolijke stemming zullen brengen is dit wel het geval bij deze online gokkast Esqueleto Explosivo van Thunderkick. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. De combinatie entertainment en kans op een mooie hoge prijs is meer dan uitstekend te noemen bij deze gokkast. Volop reden om er een bezoek aan te brengen.