Arcader

arcader logoDe online Arcader gokkast is een mooie video slot machine waar je volop van kunt genieten. Het is een gokkast die volop mogelijkheden biedt om een mooie prijs te winnen. Het brengt je terug naar de tijd van de oude spelcomputers. Het biedt volop mogelijkheden en opties om een mooie prijs te winnen. Het is heerlijk om ook de stem van de computer te horen. Je hoort haar zelfs big win zeggen! Hiermee is het daadwerkelijk feest en kun je volop genieten van de prijs die je hebt gewonnen!

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

Pak die winst!

Arcader kersWanneer je de juiste symbolen in de juiste combinatie op het scherm ziet dan win je natuurlijk mooie prijzen. Zo werkt het bij alle online gokkasten en zo ook bij deze. Ook zie je bij veel online gokkasten dat je er een bonus kunt krijgen zoals Free Spins en Wild symbolen. Bij deze gokkast is dat ook het geval. Er is echter wel een mooie extra, die anders niet vaak voorkomt. Er is namelijk een mysterieuze bonusronde die je kunt spelen. Het is goed om de letters B voor bonus spins te zien, de W voor wilds en de M voor de mystery bonusronde. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om mooie prijzen te winnen!

Naast de mystery game is er trouwens ook nog een multiplier bij de online gokkast om je winsten te verhogen. Je kunt er tot negen keer meer winst krijgen.

Speel nu

Arcader MeloenLekker retro!

Deze online gokkast is erg mooi gemaakt. Het is een gokkast die vijf wielen heeft en drie rijen. In combinatie met de verschillende winlijnen zal je kans maken op uitstekende prijzen. De verschillende symbolen komen op een leuke manier op de scherm met de ouderwetse afbeeldingen in blokjes. Iets waar we allemaal wel van houden.