Bork The Berzerker

Bork The BerzerkerEen van de gratis gokkasten van Thunderkick is de Bork the Berzerker online gokkast. De gokkast kun je gratis beginnen met een onbeperkt aantal speelronden aan oefengeld. Je kunt dus een goed gevoel bij deze automaat krijgen en dan beslissen om je eigen geld in te gaan zetten. Het is fijn en mooi om te kijken wat er allemaal kan. Natuurlijk is het goed om de gokkast eerst wat beter te leren kennen om hem dan te bezoeken. Het is trouwens niet nodig om ook maar enige software te downloaden. Je kunt direct beginnen met spelen. Het is tevens mogelijk om de verschillende casino spellen te bezoeken vanaf een mobiel apparaat. Ongeacht van de locatie of de tijd is het dan ook echt een optie om een knalprijs te winnen.

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

De basis!

Bork The Berzerker vrouwDeze gokkast Bork the Berzerker heeft vijf rollen en drie rijen. Daarnaast zijn er vijfentwintig vaste winlijnen. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan de wild functies en de bonus ronden. Er zijn een vijftiental inzetniveaus om te gebruiken. Nadat je jouw inzetniveau hebt gekozen kun je starten met spelen. Druk op de play knop en begin met spelen! De gokkast kent een uitbetaalpercentage van 97 procent. Er zijn dus uitstekende kansen om een prijs te winnen. Wanneer je drie of meer bonus symbolen op de rollen ziet start het feest en krijg je free spins. Het wild symbool verschijnt op de tweede, de derde en de vierde rol. Het vervangt iedere andere symbool. Het bonus symbool wordt trouwens niet vervangen.

Speel nu

Bork The Berzerker monsterEen mooie introductie!

Het spel start met een uitstekende introductie, waarna je de mooie graphics van deze gokkast zal zien. We weten zeker dat je een leuke tijd zal hebben bij deze gokkast. Wij raden je aan om er eens een kijkje te gaan nemen.