Birds On A Wire

Birds On A WireDe gokkast van Thunderkick Birds on a wire is een automaat die je gratis kunt bezoeken. Je hoeft geen software op je computer of telefoon te downloaden. Het is mogelijk om deze online video slot automaat vanaf een computer, maar ook vanaf een smartphone of tablet te bezoeken. Het kan gaan om een toestel met Android als besturingssysteem. Ook kan het gaan om een toestel van Apple. Bekijk de mogelijkheden en zie wat er allemaal kan. Het is een online gokkast die sterke graphics kent en erg leuk om te zien is. Je ziet namelijk op de rollen en wielen allemaal vogels zitten. Wanneer er een winnende combinatie is dan zie je de stroomkabels hun werk doen en krijgen de vogels een elektro schok. De effecten alleen al maken het interessant om deze gokkast te bezoeken.

Speel direct voor geld en krijg €800,- welkomstbonus!

De basis!

Birds On A Wire bruinDeze gokkast kent vijf rollen en drie rijen. Ook zijn er maar liefst zeventien vaste winlijnen. Er zijn free spins die je kunt krijgen, multipliers en ook wild symbolen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. De gokkast heeft een uitbetaalpercentage van 97 procent. Hiermee maak je dus ook nog eens een eerlijke kans op het winnen van een prijs. Iedere spelronde kun je starten op het door jou gewenste inzetniveau. Druk op de speelknop en de vogels beginnen te vliegen. Je ziet namelijk de vogels van de stroomkabels afgaan om ze snel weer terug te zien komen om een winnende combinatie te vormen. Ze zullen dan een elektro schok krijgen!

Speel nu

De bonussen en wilds!

Birds On A Wire rozeHet wild symbool is een wat dikkere zwarte vogel. Het is een vogel die in combinatie met andere vogels een winnende lijn vormt. Daarnaast is er ook nog een bonus symbool (of een scatter symbool, zoals het ook wel eens wordt genoemd). Wanneer je drie bonus symbolen ziet dan starten de free spins. Hierbij maak je een uitstekende kans om een leuke prijs te winnen. Kies ook voor de Birds On A Wire gokkast!